Vi använder oss uteslutande av noggrant utvalda svenska  animaliska produkter med hög kvalitet (Bortsett från norsk odlad Lax). Och varför är det så viktigt kan man ju fråga sig? Det är nämligen så att Sverige har dom hårdaste regler och bestämmelser när det kommer till antibiotika. Man får alltså inte proppa foderdjuren fulla med antibiotika i Sverige som övriga länder. Vad är då det dåliga med antibiotika  i foderdjuren? Om där finns en massa antibiotika i djuren som går till slakt så blir hundar lätt resistenta mot antibiotika den dagen dom eventuellt måste behandlas med det. Det vill säga att er hund inte svarar på behandlingen eller behöver ha en betydligt högre dos av det för att det ska kunna hjälpa er hund. 

Våra styckfrysta burgare är lätta att portionera utan en massa klet och kladd, bara ta fram så många burgare man ska ha från frysen och låt tinna i skålen. Klart att servera en fräsch måltid någon timme senare utan en massa extra jobb

Varför ska man använda färskfoder istället för torrfoder?

 

Om man tittar på vad dom olika fodersorterna innehåller och hur tillverkningsprocessen ser ut så ser man stora skillnader.
  • En betydligt högre kötthalt i ett färskfoder än något av dom traditionella torrfoderna
  • Ej sterilt foder på grund av upphetning vid tillverkning
  • Inga konserveringsmedel som kan ge diverse hud och tarm problem
  • Hunden är i grunden ett rovdjur, det vill säga att dom äter kött. I färskfoder får hunden den bakterieflora som är bra för deras mag och tarmsystem