TEAM BRAVO

Therese Gustafsson

Divine Ones Kennel

Jag föder upp dvärgschnauzer svart/silver sedan 2017 och har varit aktiv med rasen i nästan 10 år. Jag började med brukshundar som 18-åring och intresset för hund har alltid funnits där.

Här hemma finns i dagsläget 2st tikar som är i början av sin karriär.

* * * * * *

Aktiv inom: lydnad, rallylydnad, viltspår, nosework, utställning, agility, specialsök.

* * * * * *

Jag tävlar främst inom utställning där jag ställt ut med placering på World Dog Show, CRUFTs och jag har flertalet BIR, BIS och vinnartitlar på mina hundar.

* * * * * *

BRAVO passar mina hundar väldigt bra tack vare dess breda sortiment och låga fetthalt. Dom har fina & glansiga pälsar och bygger starka & snygga muskler! Jag är väldigt nöjd med fodret och stolt över att få vara en del av Team BRAVO!

1/4

Liza Hasselquist

Jag har just nu två hundar hemma; en australian shepherdhane på snart 8 år och en malinoishane på snart 3 år. Planen är att få hem ytterligare en australian shepherd under året.

* * * * * *

Aktiv inom: lydnad, sök, spår och IGP.

* * * * * *

Min nuvarande aussie är rasens enda representant på SM-kval i IGP och dessutom en av ytterst få med titel i högsta klassen i världen. Innan har jag även vallat, tränat och tävlat agility och viltspår. Med nuvarande hundar tränar jag sök och IGP, samt FH-spår.

* * * * * *

Med Bravo har jag möjligheten att öka/minska näringsintaget utan att behöva minska fodermängden. Den stora variationen av sorter gör att det är lätt att variera kosten. Jag är väldigt tacksam för premium-fodersorterna vilket gör att mina hundar kan äta en mindre mängd mat men ändå få i sig rätt mängd energi; vilket främst är viktigt under sommarhalvåret då vi tränar mycket och hårt och det är svårt att hålla hundarna i hull. Jag älskar den höga kvalitén och hundarna älskar sin mat, har fina pälsar, tänder och framförallt muskler. Jag tror att Bravo är en bidragande faktor till att jag har haft väldigt få skador på mina hundar trots att de tränas hårt!

Mari Andersson

Kennel Swede For Speed

Jag är en brukshundsmänniska som delvis sadlat om och nu föder upp dvärgschnauzer svart/silver. Hade för ca 15 år sedan uppfödning av boxer under ett annat kennelprefix, men började med hundar som 15-åring. Intresset låg då på utställning och jag gick sedan över till bruksspår & IGP samt tjänstehund (väktarhund) & hade Sveriges första boxertik i tjänst.

Här hemma finns i dagsläget 4 hundar, varav 2 valpar som är i början av sin karriär.

* * * * * *

Aktiv inom: IGP, barmarksdrag & utställning.

* * * * * *

Jag tävlar främst inom IGP & utställning,men är även hundförare hos Missing People Värmland.

Har tidigare tävlat en hel del bruks & lydnad och har placeringar på ras-SM, viltspårschampions och flera BIR, BIS-placeringar genom åren med hund.

* * * * * *

BRAVO passar mina hundar perfekt då dom i perioder tränas ganska hårt inför tävlingssäsongen (ff brukshundarna) och jag behöver då ett foder som kan möta deras behov.

Det breda sortimentet gör att jag lätt kan planera in vilken sort som passar bäst till den specifika hunden under en specifik period. Efter dryga 2 år med BRAVO känner jag mig trygg & är superglad att Team BRAVO står bakom mig!

1/4

1/4

Viktoria Storm

Jag har tidigare haft sheltie och aussie, tränat/tävlat lydnad och bruks men blev nyfiken på IGP och fastnade för sporten och köpte min malle, ett beslut jag aldrig ångrat.

* * * * * *

Aktiv inom: IGP

* * * * * *

Jag har en malletik som heter Bira, 6,5 år som startat IGP 3 med godkänt resultat. Förra året hade vi otur och Bira var skadad i princip hela året men nu har hon fått starta upp igen och vi hoppas på att komma med på prov när coronan lättar. Bira är en aktiv tik och har bara en växel, full gas. Men en fruktansvärt rolig hund att leva med, både hemma och på träningsplanen.

Sen har vi nyss fått tillökning i flocken av en holländartik som blir 2 i maj, Team Golden Stars Elskade Edith aka Gäddan En rolig brud som det ska bli väldigt kul att lära känna bättre. Gäddan är startad i skyddsträning och hon tycker det är jätteskoj.

* * * * * *

Båda hundarna är aktiva och kräver bra mat för att deras kroppar ska hålla, därför är vi jätteglada för den här möjligheten

1/4

Helen Wibom

Jag har idag tre border collies. Jeff(10år), Power(8år) och Knut(6år). Tidigare har jag haft en bichon frisé och en jakthundsblandning.

Jag väntar också tålmodigt på att två valpar förhoppningsvis ska anlända under sommaren! Det kommer bli av andra raser, så det ska bli superspännande!

* * * * *

Aktiv inom: drag (släde, cykel, vagn) och fårvallning.

* * * * *

Jag har sedan -09 jobbat med hund som exempelvis hunddagis, djuraffär, veterinär, slädhundsturer och naturbruksgymnasium. Jag har även en rad utbildningar som djurvårdare, grönt kort instruktör, freestyleinstruktör m.m. Men nu driver jag mig egna företag, Hundmobilen Sthlm, där jag håller kurser samt. har ett mobilt hunddagis!

I draget har vi lyckats kamma hem ett gäng SM-medaljer på barmark och hoppas på att kunna visa vad vi går för även på snön under vinter 2021-2022. Alla mina hundar är godkända vallhundar och planen är att börja tävla mer i IK1 nu när vallhundstävlingar öppnat igen!

* * * * *

Eftersom vi är inriktade på de sporter vi är så blir det hårt jobb för hundarna året runt, därför har vi de senaste åren gett Bravo med goda resultat. Hundar som går så hårt som mina gör skulle omöjligt kunna göra det utan ett fullgott foder! Det är också perfekt nu när en av mina börjar bli äldre och inte längre kan äta foder med höga fetthalter.

1/6