DET HÄR ÄR BRAVO

Pappa%20och%20Pax_edited.jpg

Bravo hundfoder ett svenskt kvalitetsfoder för din bästa vän!

Vi är ett familjeföretag som grundades på 70-talet av Jan Nilsson, mångårig uppfödare av schäfer under prefixet Camaros. Tillverkningen började i liten skala i Jans garage och har byggts upp under åren med fokus på kvalitet.
Bravo registrerades ´85 och är ett av dom första färskfoderproducenterna på marknaden.
Idag är det sonen André Nilsson som tagit över och driver företaget. Han besitter stor kunskap om hund, dess utveckling och näringsbehov i olika stadier i livet.

Alla vet hur viktigt fodret är för att våra hundar ska må bra, hålla sig friska och sunda i kroppen. Alla hundar har olika behov beroende på ålder, aktivitet, eventuella allergier och sjukdomar. Vi har tagit fram flera olika recept som är noga kontrollerade för att erbjuda din hund den bästa sammansättningen och kunna möta alla våra håriga kunders olika behov med ett brett sortiment. Vi är säkra på att du hittar ett foder som passar just din hund och dennes behov här hos oss.

Bravo står för kvalitet och använder sig av svenskt närproducerat, veterinärkontrollerat kött med undantag för Lax som är odlad i Norge.

Med över 40 års erfarenhet av fodertillverkning och hundar i allmänhet vet vi att behovet av att ha foder med endast 1 proteinkälla i är stort och vi är en av få på marknaden som använder oss av singelproteiner. 

Vi har tagit fram en serier där vi endast använder oss av singelprotein som passar ypperligt för just olika allergier. Att kunna utesluta olika proteiner enkelt kan snabba på utredningar i samband med allergier och magbesvär. Vilket innebär att man fortare kan komma fram till vad det är din bästa vän är känslig mot och hitta ett passande foder.

Vi erbjuder även foder med spannmål, spannmålsfria, kolhydratsfria foder och rena köttprodukter för den som vill göra och blanda sitt eget foder. 

Att äta en naturlig kost är det som våra hundar mår bäst av. Våra foder innehåller inga tillsatser, kadavermjöl eller biprodukter. Vi tillsätter alla vitaminer och mineraler själva för att vara säkra på att det blir korrekt sammansatta. Det innebär att vi inte använder oss av ben och brosk i vår mat med undantag för Kyckling och Lax.

Tillverkningen sker i våra egna lokaler i Stidsvig, Klippan och alla våra lokaler är godkända av jordbruksverket.

Jag.jpg
André Nilsson
Ägare